Nutriční hodnoty (Bramborové pečivo k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 918 kJ / 1 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 124,30 g |
| – nasycené | 70,04 g |
| – nenasycené | 45,56 g |
| –– mononenasycené | 40,40 g |
| –– polynenasycené | 5,16 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 89 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 99,54 g |
| – cukry | 6,96 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bílek na potření | Vaječný bílek |