Nutriční hodnoty (Oříškové vafle s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 693 kJ / 3 034 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,50 g |
| Tuky | 168,58 g |
| – nasycené | 69,13 g |
| – nenasycené | 91,10 g |
| –– mononenasycené | 80,26 g |
| –– polynenasycené | 10,84 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 926 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 309,30 g |
| – cukry | 154,26 g |
| ––– laktóza | 27,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jemně namletých lískových oříšků | Lískový ořech | 100 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 40 ml 40 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 40 ml |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ovoce (na ozdobu) | Jahody čerstvé |