Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s jablky a růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 620 kJ / 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 8,04 g |
| – nasycené | 2,30 g |
| – nenasycené | 4,45 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| cca 14 14 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| rýže | Rýže bílá |