Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s jablky a růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 620 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 8,04 g |
– nasycené | 2,30 g |
– nenasycené | 4,45 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
cca 14 14 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
rýže | Rýže bílá |