Nutriční hodnoty (Kapusta zapékaná s jehněčím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 925 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,95 g |
| Tuky | 44,93 g |
| – nasycené | 23,32 g |
| – nenasycené | 15,92 g |
| –– mononenasycené | 14,13 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 444 mg |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 122,00 g |
| – cukry | 26,89 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
| 500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý |