Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svačinová polévka s uzeným)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 698 kJ /
884 kcal
Bílkoviny51,56 g
– z toho živočišné bílkoviny43,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,43 g
Tuky46,03 g
– nasycené6,81 g
– nenasycené35,32 g
–– mononenasycené24,87 g
–– polynenasycené10,45 g
––– omega 32,96 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,00 g
Sacharidy62,27 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g uzeného masa nebo anglické slaniny Vepřová plec uzená 200 g
1 plechovka 1 plechovka fazoli Fazole bílé
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
500 ml 500 ml vývaru nebo hovězího bujónu Vývar hovězí 500 ml
2 2 kávové lžičky sladké papriky Paprika červená sušená
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka na zdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.