Nutriční hodnoty (Svačinová polévka s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,43 g |
Tuky | 46,03 g |
– nasycené | 6,81 g |
– nenasycené | 35,32 g |
–– mononenasycené | 24,87 g |
–– polynenasycené | 10,45 g |
––– omega 3 | 2,96 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 62,27 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g uzeného masa nebo anglické slaniny | Vepřová plec uzená | 200 g |
1 plechovka 1 plechovka fazoli | Fazole bílé | |
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
500 ml 500 ml vývaru nebo hovězího bujónu | Vývar hovězí | 500 ml |
2 2 kávové lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka na zdobení | Petržel nať čerstvá |