Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s quinoou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 327 kJ /
556 kcal
Bílkoviny22,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,20 g
Tuky8,25 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené6,90 g
–– mononenasycené2,40 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,56 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy87,75 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřový vývar z kolene, ovarové plece... Vývar vepřový
kořenová zelenina: mrkev, celer, petržel Petržel kořenová čerstvá
cca 150 g 150 g quinoy Quinoa 150 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
česnek Česnek čerstvý
petrželka, pažitka nebo celerová nať Pažitka čerstvá
brambory - nejsou nutné Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.