Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňák se sezamem a omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 101 kJ /
741 kcal
Bílkoviny83,48 g
– z toho živočišné bílkoviny69,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky23,00 g
– nasycené3,90 g
– nenasycené16,89 g
–– mononenasycené8,37 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 30,54 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 6,26 g
Sůl14,90 g
Sacharidy33,95 g
– cukry15,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g steak z tuňáka (žlutoploutvého) sashimi kvality Tuňák filet 300 g
2 lžičky 2 lžičky bílých sezamových semínek Sezam loupaný 10 g
2 lžičky 2 lžičky černých sezamových semínek Sezam loupaný 10 g
1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek Sezam loupaný 5 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 100 ml
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek Sezam loupaný 5 g
3 lžičky 3 lžičky rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
(1/2 lžičky (1/2 lžičky (rýžového) škrobu)
nakládaný zázvor jako k sushi Zázvor nakládaný v oleji

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.