Nutriční hodnoty (Tuňák se sezamem a omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 101 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
Tuky | 23,00 g |
– nasycené | 3,90 g |
– nenasycené | 16,89 g |
–– mononenasycené | 8,37 g |
–– polynenasycené | 8,52 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 6,26 g |
Sůl | 14,90 g |
Sacharidy | 33,95 g |
– cukry | 15,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g steak z tuňáka (žlutoploutvého) sashimi kvality | Tuňák filet | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky bílých sezamových semínek | Sezam loupaný | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky černých sezamových semínek | Sezam loupaný | 10 g |
1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
3 lžičky 3 lžičky rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
(1/2 lžičky (1/2 lžičky (rýžového) škrobu) | ||
nakládaný zázvor jako k sushi | Zázvor nakládaný v oleji |