Nutriční hodnoty (Moje kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
| Tuky | 59,07 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 23,06 g |
| –– mononenasycené | 19,09 g |
| –– polynenasycené | 3,98 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 74,40 g |
| – cukry | 13,25 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| asi 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| drcený černý pepř | Pepř černý | |
| několik několik snítek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý |