Křupkavé řízky

barbra Kuchařka: barbra

5 porcí Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

5 kusů kuřecích prsou
mouku hladkou
vejce 2-3
strouhanku
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Prsa obalíme v trojobalu, a pak obalíme znova ve vejci a ve strouhance.

  2. Osmažíme a podáváme s bramborama, kaší, hranolkami...

Poznámka

Je jedno, z jakého to děláte masa a pak se do vejce může přidat tvrdý sýr nastrouhaný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 567 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Křupkavé řízky

  • zujali zujali

    kokina: kuřecí maso není potřeba klepat.

    Odpovědět

  • Alexiss Alexiss

    kokina: Řekla bych, že u kuřecích prsních řízků to není ani nutné. ;-)

    Odpovědět

  • kokina kokina(neregistrovaná)

    a co takhle naklepat !!!:-S:-((:no:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Takto obalené řízky jsou opravdu křupkavé a moc dobré. Dělala jsem je z kuřecích prsíček a k tomu bramborovou kaši.
    Eluno, máš to za bodík a k tomu fotky:-)):yes::yes: +

    Odpovědět

Tématické fráze: z jakého masa řízky z jakého masa řízek vepřové řízky z jakého masa z jakého masa vepřové řízky? nejlepší maso na řízky z jakého masa jsou nejlepší řízky řízek obalený ve špagetách z jakého masa je nejlepší řízek z jakého masa se dělá řízek z jakého masa vepřové řízky z jakého masa jsou rizky řízek z jakého masa z jakého masa řízky? vepřové řízky z jakého masa? z jakeho masa jsou dobre risky veprovy rizek z jakeho masa z jakého masa jsou nejlepší řízky? jaké je nejlepší maso na řízky jakého masa je nejlepší řizek veprovy rizek z jakeho masa?