Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na žampionech a kapiích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
| Tuky | 17,33 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 8,49 g |
| –– mononenasycené | 7,35 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
| – cukry | 5,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g pokrájené vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
| 180 g 180 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 180 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| červená papriková pasta | Pasta papriková | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sterilovaná, okapaná a pokrájená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| voda (vývar) | Voda |