Nutriční hodnoty (Sýrový chléb s kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 517 kJ / 2 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,78 g |
| Tuky | 65,11 g |
| – nasycené | 27,29 g |
| – nenasycené | 32,51 g |
| –– mononenasycené | 24,15 g |
| –– polynenasycené | 8,36 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 30,78 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 6,37 g |
| Sůl | 15,86 g |
| Sacharidy | 399,60 g |
| – cukry | 49,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
| 1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| 300 g 300 g chlebové pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 100 g 100 g chlebové žitné mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného (nebo 1/4 čerstvého droždí) | ||
| 250 g 250 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |