Nutriční hodnoty (Salát s jogurtovo-česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 537 kJ / 128 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g | 
| Tuky | 0,64 g | 
| – nasycené | 0,17 g | 
| – nenasycené | 0,37 g | 
| –– mononenasycené | 0,10 g | 
| –– polynenasycené | 0,27 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 14,90 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 32 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 20,50 g | 
| – cukry | 10,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| různý druh salátu (já dala rukolu) | Salát hlávkový čerstvý | |
| 250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g | 
| krůtí maso (a různé koření na něj - já dala sůl, pepř, worcester, kajenský pepř) | Krůta prsa bez kůže | |
| máslo na orestování masa | Máslo kravské | |
| jogurt bílý (jakýkoliv) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| gervais (já dala pažitkový) | Sýr gervais 30% t. v s. | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |