Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná šunka z Provence)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 414 kJ /
338 kcal
Bílkoviny5,42 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,55 g
Tuky19,94 g
– nasycené12,67 g
– nenasycené6,48 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,14 g
Vláknina5,38 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy23,26 g
– cukry8,88 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g vepřové šunky nakrájené na silnější plátky Šunka vepřová vařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 lžíce 4 lžíce bílého vína Víno bílé suché 60 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.