Nutriční hodnoty (Zapékaná šunka z Provence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 414 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,55 g |
Tuky | 19,94 g |
– nasycené | 12,67 g |
– nenasycené | 6,48 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 23,26 g |
– cukry | 8,88 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g vepřové šunky nakrájené na silnější plátky | Šunka vepřová vařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |