Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 226 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 50,71 g |
– nasycené | 24,57 g |
– nenasycené | 18,60 g |
–– mononenasycené | 15,48 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 877 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 22,70 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |