Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 226 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 50,71 g |
| – nasycené | 24,57 g |
| – nenasycené | 18,60 g |
| –– mononenasycené | 15,48 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 877 mg |
| Sodík | 916 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |