Nutriční hodnoty (Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 600 kJ / 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
olivový olej (množství podle každého) | Olej olivový | |
libovolná pikantní hořčice (měla jsem Delikates Senf) | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
bylinky (petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
máslo | Máslo kravské |