Nutriční hodnoty (Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 600 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| olivový olej (množství podle každého) | Olej olivový | |
| libovolná pikantní hořčice (měla jsem Delikates Senf) | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| bylinky (petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| máslo | Máslo kravské |