Nutriční hodnoty (Hruškový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 893 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,76 g |
Tuky | 116,92 g |
– nasycené | 61,00 g |
– nenasycené | 43,81 g |
–– mononenasycené | 37,84 g |
–– polynenasycené | 5,98 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 19,51 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 441,09 g |
– cukry | 187,80 g |
––– laktóza | 49,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kulatozrnné rýže | Rýže bílá kulatozrnná | 300 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
rum | Rum | |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |