Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 893 kJ /
3 320 kcal
Bílkoviny95,38 g
– z toho živočišné bílkoviny73,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,76 g
Tuky116,92 g
– nasycené61,00 g
– nenasycené43,81 g
–– mononenasycené37,84 g
–– polynenasycené5,98 g
––– omega 30,63 g
Vláknina19,51 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 864 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy441,09 g
– cukry187,80 g
––– laktóza49,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kulatozrnné rýže Rýže bílá kulatozrnná 300 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
4-5 4-5 vajec Vejce slepičí 315 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy
rozinky Rozinky
rum Rum
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.