Nutriční hodnoty (Hruškový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 893 kJ / 3 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,76 g |
| Tuky | 116,92 g |
| – nasycené | 61,00 g |
| – nenasycené | 43,81 g |
| –– mononenasycené | 37,84 g |
| –– polynenasycené | 5,98 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 19,51 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 441,09 g |
| – cukry | 187,80 g |
| ––– laktóza | 49,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kulatozrnné rýže | Rýže bílá kulatozrnná | 300 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| rum | Rum | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |