Nutriční hodnoty (Čertovská kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 562 kJ / 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,81 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
masový vývar dle potřeby | Vývar masový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |