Nutriční hodnoty (Avokádový raw cheesecake ve skle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 292 kJ / 1 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 53,80 g |
– nasycené | 31,66 g |
– nenasycené | 18,62 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 118,90 g |
– cukry | 99,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vypeckovaných datlí | Datle sušené s peckou | 100 g |
50 g 50 g kešu ořechů | Kešu | 50 g |
200 ml 200 ml HUSTÉHO ztuhlého kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce agávového sirupu | Sirup agávový | 45 ml |