Nutriční hodnoty (Avokádový raw cheesecake ve skle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 292 kJ / 1 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 53,80 g |
| – nasycené | 31,66 g |
| – nenasycené | 18,62 g |
| –– mononenasycené | 14,49 g |
| –– polynenasycené | 4,13 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 9,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 118,90 g |
| – cukry | 99,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vypeckovaných datlí | Datle sušené s peckou | 100 g |
| 50 g 50 g kešu ořechů | Kešu | 50 g |
| 200 ml 200 ml HUSTÉHO ztuhlého kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce agávového sirupu | Sirup agávový | 45 ml |