Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 971 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 5,20 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1,5 kg asi 1,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| asi 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 balení 1 balení sýru feta | Sýr feta | |
| několik několik sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji |