Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2009 12:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 689 kJ / 3 750 kcal
Bílkoviny140,32 g
Tuky98,23 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 2,68 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,70 g
Sacharidy541,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept není přímo můj, ale mám ho odzkoušený a jiný už nedělám.

Nejsou cukrované, protože to bylo na svatbu a zbytečně by to vlhlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LIDKA LIDKA

28. 2. 2016 19:03

Denisa - do těsta se dává 6 celých vajíček a 2 bílka,vše se zašlehává do těsta.

Denisa

28. 2. 2016 17:35

Děvčata mám dotaz na vajíčka 6 a 2 bílky ? že by 8 ? nebo je mám rozdělit na 4 2 bílky 2 žloutky :) a ty bílky rozšlehat na sníh nevím si rady :( děkuji za radu :)

zdenka

11. 8. 2012 17:05

Dávám tam krém ze šlehačky a ledových kaštanů a je to lehoučký a lahodný :-p doporučuju vyzkoušet!:yes:

Anonym

7. 5. 2012 12:05

Právě je děláme těšíme se na výsledek:-))

Bibinka Bibinka

4. 3. 2009 21:12

Jani, nebo by se mohla vykloubit sanice a "huba" by zůstala otevřená napořád(teda do operace):-!:-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 20:53

Hubu heverem, jo?:-D:-)):-D:-)) Myslím, že bys to zvládla;-)

Paprika Paprika

4. 3. 2009 15:56

Já osobně raději normální než ty hodně vysoké. To potom abych pusu otvírala heverem nebo si kydnu krém na tričko. Ale s pudinkovým krémem jsou :-*:-*:-* Dávám bodík.;-)

sykynda sykynda

4. 3. 2009 13:44

J:-pá si myslím,že se nemusí dělat dvě vrstvy a nemusí se ani dávat do druhého dne do hrnce pod pokličku,protože až se naplní krémemtak stejně zvlhnou.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 13:17

Vysoké? Musí to vypadat krásně, takové vysoké bytelné věnečky, ale jak píše Lidka, nemusí se to tak dělat. No a jak vidíš, vybusna, už jsem zase přihlášená. Nějak to blbne:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 13:16

Jo, vybusna, tak;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 13:15

Díky a hned jsem z tebe udělala Libu, co?:-))

vybusna vybusna

4. 3. 2009 13:15

nerozumiem...ako na seba....urobit kruzok a na to druhy kruzok?...nie je to potom velmi vysoke, ked sa to plni kremom?

LIDKA LIDKA

4. 3. 2009 13:13

Jani jsou trochu vyšší a udělají ti tam ten rozdíl,ale nemusíš je 2x dělat,máš jich pak víc.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 13:04

Tak to se nám tady s věnečkama vysypal pytel a máš na výběr, vybusna!:-) Nicméně, tenhle recept mám skoro stejný.;-) Jen dotaz, Libuš. Píšeš že věnečky děláme 2x na sebe, to jsem určitě nedělala, je to tak lepší? Docela bych řekla, že se asi pak lépe krájí, že se na nich asi udělá malinko ten-jak bych to.. rozdělovač, že?:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: věnečky věnečky recept recept na věnečky poleva na věnečky rumová poleva na věnečky pudinkovy krem do venecku recept věnečky venecek krém do věnečků krém na věnečky náplň do věnečků poleva na věnečky recept pečeme věnečky věneček z kaštanů věneček recept recepty na věnečky recepty venecky poleva na žloutkové věnečky vanilkove venecky žloutkové věnečky

Suroviny: voda, tuk hera, mouka hladká, sůl, vejce, bílek, mléko, rum, pudink vanilkový, žloutek, máslo, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Věnečky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rq4