Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlavička z jižních Čech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 598 kJ /
4 206 kcal
Bílkoviny220,06 g
– z toho živočišné bílkoviny199,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,56 g
Tuky307,52 g
– nasycené82,20 g
– nenasycené160,93 g
–– mononenasycené129,23 g
–– polynenasycené31,70 g
––– omega 31,85 g
Vláknina16,44 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 20,46 g
Sůl48,99 g
Sacharidy134,40 g
– cukry9,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uzeného bůčku Vepřový bok uzený 1000 g
3/4 l 3/4 l vývaru z bůčku Vývar masový 750 ml
1 balení 1 balení dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
strouhanka (stejné množství jako krupičky) Strouhanka pšeničná
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
4 4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
15 15 vajec Vejce slepičí 1050 g
5 5 kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.