Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječné ovocné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 596 kJ /
4 444 kcal
Bílkoviny80,26 g
– z toho živočišné bílkoviny74,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,92 g
Tuky304,08 g
– nasycené151,48 g
– nenasycené134,22 g
–– mononenasycené108,12 g
–– polynenasycené26,10 g
––– omega 36,87 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 941 mg
Sůl2,62 g
Sacharidy338,28 g
– cukry262,68 g
––– laktóza54,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší vejce Vejce slepičí 280 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
vanilkové aroma (nebo citronová kůra) Aroma vanilkové
220 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
0,5 0,5 balení prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
cca 800 g 800 g ovoce dle chuti, Jahody čerstvé 800 g
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
60 60 g másla Máslo kravské 60 g
6 6 lžic cukru krupice dle chuti Cukr bílý
250 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
1-2 1-2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.