Nutriční hodnoty (Báječné ovocné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 596 kJ / 4 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 304,08 g |
– nasycené | 151,48 g |
– nenasycené | 134,22 g |
–– mononenasycené | 108,12 g |
–– polynenasycené | 26,10 g |
––– omega 3 | 6,87 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 338,28 g |
– cukry | 262,68 g |
––– laktóza | 54,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
vanilkové aroma (nebo citronová kůra) | Aroma vanilkové | |
220 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
0,5 0,5 balení prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
cca 800 g 800 g ovoce dle chuti, | Jahody čerstvé | 800 g |
800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
60 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
6 6 lžic cukru krupice dle chuti | Cukr bílý | |
250 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
1-2 1-2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |