Nutriční hodnoty (Holandský sekaný vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky - plocholisté | Petržel nať čerstvá | |
| 100 g 100 g sýru gouda, hrubě strouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| cca 100 ml 100 ml studené (ledové) vody | Voda | 100 ml |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |