Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškovo-citronový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 068 kJ /
5 514 kcal
Bílkoviny111,68 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,58 g
Tuky253,72 g
– nasycené72,32 g
– nenasycené161,16 g
–– mononenasycené119,69 g
–– polynenasycené41,47 g
––– omega 310,90 g
Vláknina40,19 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 660 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy675,75 g
– cukry184,04 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 necelý hrnek cukru krupice, dle sladkosti ovoce Cukr bílý
4 4 hrnky hrušek - očištěných, pokrájených na kousky Hruška čerstvá 520 g
1 1 citron = šťáva a kůra Citrón čerstvý 90 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 1 plnější lžíce kakaa Kakao prášek
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g másla - změklého Máslo kravské 100 g
140 g 140 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 140 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr nebo skořicový Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.