Nutriční hodnoty (Wok po kypersku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 823 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 38,00 g |
| – nasycené | 5,35 g |
| – nenasycené | 27,68 g |
| –– mononenasycené | 20,66 g |
| –– polynenasycené | 7,02 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 lžička drceného koriandru a trocha čerstvé natě | Koriandr semena | |
| 1 konzerva 1 konzerva sterilovaných krájených rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| podle chuti troška cukru | Cukr bílý |