Nutriční hodnoty (Vepřové maso s petrželí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,34 g |
| Tuky | 37,85 g |
| – nasycené | 15,45 g |
| – nenasycené | 19,16 g |
| –– mononenasycené | 16,25 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 702 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 40,13 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové plece, kýty či karé | Vepřová kotleta bez kosti | 300 g |
| 160 g 160 g petržele - oloupané | Petržel kořenová čerstvá | 160 g |
| 30 g 30 g uzeného špeku nebo slaniny | Špek | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |