Nutriční hodnoty (Kotlety s dijonskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 682 kJ / 1 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
| Tuky | 64,97 g |
| – nasycené | 22,23 g |
| – nenasycené | 40,66 g |
| –– mononenasycené | 31,89 g |
| –– polynenasycené | 8,77 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 21,40 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 106,55 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 3 3 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| bylinkové koření na americké brambory | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 Dijonská omáčka |