Nutriční hodnoty (Pečená jablka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 24,38 g |
– nasycené | 17,44 g |
– nenasycené | 5,17 g |
–– mononenasycené | 3,10 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 33,94 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 254,10 g |
– cukry | 201,66 g |
––– laktóza | 31,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
2 hrsti 2 hrsti nahrubo nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 15 g |
tenký plátek plátek másla | Máslo kravské | |
650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
ořechy | Vlašské ořechy |