Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablka s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 102 kJ /
1 458 kcal
Bílkoviny28,24 g
– z toho živočišné bílkoviny22,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,14 g
Tuky24,38 g
– nasycené17,44 g
– nenasycené5,17 g
–– mononenasycené3,10 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,39 g
Vláknina33,94 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy254,10 g
– cukry201,66 g
––– laktóza31,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středně velkých jablek Jablko čerstvé 1200 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
2 hrsti 2 hrsti nahrubo nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce kokosu Kokos strouhaný 15 g
tenký plátek plátek másla Máslo kravské
650 ml 650 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 650 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.