Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,79 g |
| Tuky | 28,67 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 24,06 g |
| –– mononenasycené | 17,40 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 21,34 g |
| – cukry | 13,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 marinované tofu | Tofu marinované | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |