Nutriční hodnoty (Koláč z cizrny a červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,71 g |
Tuky | 65,74 g |
– nasycené | 26,78 g |
– nenasycené | 26,70 g |
–– mononenasycené | 21,70 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 153,33 g |
– cukry | 118,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka cizrny | Cizrna | |
šťáva z půlky půlky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 1 (cca 100 g) vařená bulva červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g rozpuštěné hořké čokolády (70% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |