Nutriční hodnoty (Koláč z cizrny a červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,71 g |
| Tuky | 65,74 g |
| – nasycené | 26,78 g |
| – nenasycené | 26,70 g |
| –– mononenasycené | 21,70 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 153,33 g |
| – cukry | 118,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny | Cizrna | |
| šťáva z půlky půlky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 1 (cca 100 g) vařená bulva červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g rozpuštěné hořké čokolády (70% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |