Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč z cizrny a červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie6 107 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny52,43 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,71 g
Tuky65,74 g
– nasycené26,78 g
– nenasycené26,70 g
–– mononenasycené21,70 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,11 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 500 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy153,33 g
– cukry118,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka cizrny Cizrna
šťáva z půlky půlky pomeranče Pomeranč čerstvý
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 1 (cca 100 g) vařená bulva červené řepy Červená řepa čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g rozpuštěné hořké čokolády (70% kakaa) Čokoláda hořká 40% 100 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.