Nutriční hodnoty (Houbový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 847 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,91 g |
Tuky | 73,02 g |
– nasycené | 26,51 g |
– nenasycené | 39,89 g |
–– mononenasycené | 32,12 g |
–– polynenasycené | 7,77 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 25,83 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 19,48 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 g 300-400 g hub | Hřib čerstvý | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1 1 listové těsto | Listové těsto | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |