Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v slaninovo-bylinkovo-hořčičném kabátě a ragú z hlívy ústřičné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 729 kJ /
3 042 kcal
Bílkoviny184,44 g
– z toho živočišné bílkoviny166,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,70 g
Tuky228,00 g
– nasycené100,59 g
– nenasycené116,24 g
–– mononenasycené98,41 g
–– polynenasycené17,83 g
––– omega 31,30 g
Vláknina26,30 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 4,10 g
Sůl10,05 g
Sacharidy42,11 g
– cukry3,61 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové panenky Vepřová panenka 700 g
200 g 200 g slaniny (nejlépe pancetta) Špek 200 g
3 lžíce 3 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 45 g
3 lžíce 3 lžíce bylinek (může být tymián, oregano, bazalka a jiné) Bazalka čerstvá 45 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
400 g 400 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 400 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.