Nutriční hodnoty (Brokolicová pomazánka (nejen) s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 122 057 kJ / 29 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3 125,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3 080,38 g |
| Tuky | 277,35 g |
| – nasycené | 67,52 g |
| – nenasycené | 158,61 g |
| –– mononenasycené | 35,65 g |
| –– polynenasycené | 122,96 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 2 870,25 g |
| Cholesterol | 894 mg |
| Sodík | 7,97 g |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 2 108,24 g |
| – cukry | 1 194,27 g |
| ––– laktóza | 4,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 140 140 g růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 70000 g |
| 3 3 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 40 g 40 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
| 100 g 100 g Paloučku, lučiny nebo žervé | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| cca 4 4 lžíce majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | |
| 1 - 1,5 lžičky 1 - 1,5 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 6.25 g |
| 1 1 větší jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |