Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý zapečený květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 722 kJ /
412 kcal
Bílkoviny43,89 g
– z toho živočišné bílkoviny42,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,39 g
Tuky19,19 g
– nasycené10,40 g
– nenasycené8,32 g
–– mononenasycené6,43 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,05 g
Vláknina5,12 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,50 g
Sacharidy14,81 g
– cukry10,78 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g šunka Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 smetana na vaření 12% Smetana kravská sladká 12%
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový
sůl, pepř Pepř černý
olej na usmažení cibulky a na vymazání pekáče Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.