Nutriční hodnoty (Rychlý zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 722 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 19,19 g |
– nasycené | 10,40 g |
– nenasycené | 8,32 g |
–– mononenasycené | 6,43 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 14,81 g |
– cukry | 10,78 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 g 100 g šunka | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 smetana na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olej na usmažení cibulky a na vymazání pekáče | Cibulka jarní čerstvá |