Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolemi a řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 625 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 22,37 g |
– nasycené | 1,55 g |
– nenasycené | 19,64 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,70 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných červených fazolí (popř. odpovídající množství uvařených) | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 uvařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
2-3 2-3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
nálev z okurek | Nálev z okurek | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |