Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolemi a řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 625 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 22,37 g |
| – nasycené | 1,55 g |
| – nenasycené | 19,64 g |
| –– mononenasycené | 13,89 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sterilovaných červených fazolí (popř. odpovídající množství uvařených) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 uvařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 2-3 2-3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| nálev z okurek | Nálev z okurek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |