Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolemi a řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 625 kJ /
388 kcal
Bílkoviny4,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky22,37 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené19,64 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené5,75 g
––– omega 31,82 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,70 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory uvařené ve slupce Brambor zimní 200 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných červených fazolí (popř. odpovídající množství uvařených) Fazole červená ledvina sterilované
1 1 uvařená červená řepa Červená řepa čerstvá
2-3 2-3 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
nálev z okurek Nálev z okurek
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.