Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči do kastrůlku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

12. 2. 2013 20:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie929 kJ / 222 kcal
Bílkoviny4,60 g
Tuky9,99 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy25,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ZDROJ:ČASOPIS ALBERT

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Misa_K

17. 4. 2024 15:23

Paráda, moc nám to chutnalo. Opravdu to chutí připomíná ražničí, akorát s tím není tolik práce. Dělala jsem na velkém plechu z 2kg kotlety, takže jsem to pekla radši o chvilku déle. Děkuji moc za skvělý recept 🙂.

Veronika Kotlarova

17. 3. 2013 20:17

Schwebe:děkuji

Schwebe

23. 2. 2013 21:04

Strašně moc moc dobrý :-)

hosta hosta

13. 2. 2013 15:25

onza: moc nechápu ten palec, jistěže je to z wikipedie, to bylo jen na upřesnění, tak co ti na tom vadí? nechápu

spagetka spagetka

13. 2. 2013 14:23

onza:jistě - odkaz z wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0p%C3%ADz

onza

13. 2. 2013 14:19

Hosta: wikipedie:no:

spagetka spagetka

13. 2. 2013 13:58

A hlavně to dělali Gruzínci, Tataři a Římani při nájezdech, neb to bylo jednodušší opékat nad ohněm. Název je fakt zavádějicí, ale proti gustu.....Není to ražniči.

hosta hosta

13. 2. 2013 13:51

Špíz (z německého Spieß bodec, špíz) je tenká kovová nebo dřevěná tyčka (gastronomická jehla), na kterou se navlékají kousky jídla (zvláště masa) a následně se opékají. Přeneseně se jako špíz (případně ražniči či šašlik) označuje celý pokrm připravený na tyčce.

Veronika Kotlárová

13. 2. 2013 13:48

Jestli jste nepochopily název, tak je to ražniči do kastrůlku. Tudíž to není klasické ražniči. Jani jsem ráda že jsi byla spokojená.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2013 13:41

spagetka: taky myslím. Ale to je fuk, dělá se třeba játra na rožňi a taky ji děláme na pánvi. Takže, každý ať si to přebere podle sebe. ;-)

spagetka spagetka

13. 2. 2013 13:38

Ražniči a špíz je jedno a to samé, pochutiny připravované na špejli nebo jehle. V kastrůlku určitě nevznikne ražniči :-D:-D:-D

Honza

13. 2. 2013 13:30

Ražničí to je v každém případě. Maso na kousky na jehle je špíz.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2013 13:09

Moc dobré. Podle mne to s ražničím nemá nic společného, snad, kdybychom tu kotletu a slaninu nakrájeli na kousky a napíchali na špejle, ale chuť je vynikající, marináda skvělá. Plus jsem už dala, teď přidávám fotky a příště tu skvělou marinádu využiju na klasické ražničí.;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražniči ražniči na pánvi ražnicí recept ražničí wikipedie ražničí na špejli recepty vynikající ražniči recept na ražniči jak připravit ražniči kastrůlek recepty ražničí z kotlety razneci recepty ražničí kastrůlek-recepty ražniči bez spejle marináda na ražniči omáčka k ražniči klasické ražniči raznici v kastrolku ražniči wiki ražniči s omáčkou

Suroviny: kotleta, sůl, pepř, sýr eidam, protlak rajčatový, hořčice, omáčka sojová, česnek, cibule, slanina anglická, tuk

TopRecepty.cz

Ražniči do kastrůlku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03k3