Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s pohankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 682 kJ / 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých rajčat nebo z plechovky | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| pohanka | Pohanka loupaná | |
| červená cibulka | Cibule červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrónový pepř | Pepř černý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| šťáva z citrónu / limetky | Šťáva z citrónu | |
| bio zeleninový bujón nebo jiná směs koření | Bujón zeleninový | |
| čerstvý koriandr nebo bazalka | Koriandr listy čerstvé |