Nutriční hodnoty (Apple pie (jablečný koláč) - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 598 kJ / 3 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,55 g |
| Tuky | 153,77 g |
| – nasycené | 38,35 g |
| – nenasycené | 109,18 g |
| –– mononenasycené | 71,36 g |
| –– polynenasycené | 37,82 g |
| ––– omega 3 | 3,03 g |
| Vláknina | 88,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 489,30 g |
| – cukry | 266,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 g 260 g hladké špaldové mouky (nebo polohrubé) | Mouka špaldová hrubá | 260 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 230 g 230 g rostlinného margarínu | Margarín | 230 g |
| 1,5-2 kg 1,5-2 kg jablek | Jablko čerstvé | 1750 g |
| 3 lžíce 3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 45 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| cukr | Cukr bílý | |
| margarín | Margarín |