Nutriční hodnoty (Apple pie (jablečný koláč) - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 598 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,55 g |
Tuky | 153,77 g |
– nasycené | 38,35 g |
– nenasycené | 109,18 g |
–– mononenasycené | 71,36 g |
–– polynenasycené | 37,82 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 88,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 489,30 g |
– cukry | 266,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g hladké špaldové mouky (nebo polohrubé) | Mouka špaldová hrubá | 260 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
230 g 230 g rostlinného margarínu | Margarín | 230 g |
1,5-2 kg 1,5-2 kg jablek | Jablko čerstvé | 1750 g |
3 lžíce 3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 45 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
cukr | Cukr bílý | |
margarín | Margarín |