Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 933 kJ /
1 896 kcal
Bílkoviny54,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,20 g
Tuky40,71 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené29,16 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené13,64 g
––– omega 30,68 g
Vláknina14,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy321,09 g
– cukry79,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladká mouky (špaldová, pohanková apod.) Mouka pšeničná hladká 350 g
60 g 60 g cukru (ideální třtinový/kokosový) Cukr bílý 60 g
0,5 kostky 0,5 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
25-40 g 25-40 g rostlinného másla Margarín 32.5 g
1 1 „vejce“
125 ml 125 ml rostlinného mléka Nápoj sójový 125 ml
1-2 PL 1-2 PL arašídového másla Máslo arašídové 22.5 ml
sůl Sůl mořská
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.