Nutriční hodnoty (Skořicové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 933 kJ / 1 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,20 g |
| Tuky | 40,71 g |
| – nasycené | 9,11 g |
| – nenasycené | 29,16 g |
| –– mononenasycené | 15,51 g |
| –– polynenasycené | 13,64 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 14,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 321,09 g |
| – cukry | 79,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladká mouky (špaldová, pohanková apod.) | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 60 g 60 g cukru (ideální třtinový/kokosový) | Cukr bílý | 60 g |
| 0,5 kostky 0,5 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 25-40 g 25-40 g rostlinného másla | Margarín | 32.5 g |
| 1 1 „vejce“ | ||
| 125 ml 125 ml rostlinného mléka | Nápoj sójový | 125 ml |
| 1-2 PL 1-2 PL arašídového másla | Máslo arašídové | 22.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| skořice | Skořice ceylonská |