Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Litý koláč s ovocem a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 232 kJ /
4 119 kcal
Bílkoviny93,00 g
– z toho živočišné bílkoviny38,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,39 g
Tuky156,44 g
– nasycené19,61 g
– nenasycené124,99 g
–– mononenasycené87,59 g
–– polynenasycené37,40 g
––– omega 310,43 g
Vláknina27,48 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 587 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy570,93 g
– cukry164,13 g
––– laktóza30,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (nebo podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 42 g
500-700 g 500-700 g čerstvého ovoce (nebo kompotovaného) Jahody čerstvé 600 g
1 1 dortové želé Želatina cukrářská
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.