Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní stehna na zázvoru a jablkách s vinnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie609 kJ /
146 kcal
Bílkoviny1,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky0,53 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,07 g
– cukry19,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní stehna Kachna stehno s kostí a kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl a pepř Pepř černý
kmín Kmín
kousek kousek prorostlého uzeného masa Vepřová plec uzená
půlku půlku jablka Jablko čerstvé
česnek Česnek čerstvý
zázvor Zázvor sušený
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
asi 50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
asi 50 ml 50 ml kachního vývaru Vývar husí 50 ml
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru + 1 lžíce octa Cukr bílý 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky solamylu Bramborový škrob 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.