Nutriční hodnoty (Kachní stehna na zázvoru a jablkách s vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 609 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,53 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,07 g |
| – cukry | 19,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| kousek kousek prorostlého uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
| půlku půlku jablka | Jablko čerstvé | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| asi 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| asi 50 ml 50 ml kachního vývaru | Vývar husí | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru + 1 lžíce octa | Cukr bílý | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 2.5 g |