Nutriční hodnoty (Kachní stehna na zázvoru a jablkách s vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 609 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,53 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,07 g |
– cukry | 19,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
kousek kousek prorostlého uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
půlku půlku jablka | Jablko čerstvé | |
česnek | Česnek čerstvý | |
zázvor | Zázvor sušený | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
asi 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
asi 50 ml 50 ml kachního vývaru | Vývar husí | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru + 1 lžíce octa | Cukr bílý | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 2.5 g |