Nutriční hodnoty (Přírodní kotleta s šunkovo-sýrovým vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 514 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,62 g |
– nasycené | 23,49 g |
– nenasycené | 21,62 g |
–– mononenasycené | 17,48 g |
–– polynenasycené | 4,14 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,56 g |
Sacharidy | 4,32 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plnotučná hořčice (na pomazání kotlet) | Hořčice plnotučná | |
pesto ze sušených rajčat (na pomazání kotlet) | Dužina červeného rajčete sušená | |
olej | Olej řepkový | |
4 kusy 4 kusy vajec | Vejce slepičí | 252 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce nastrouhaného parmazánu nebo podobného sýra | Parmezán | 60 g |
100 g 100 g nadrobno nakrájené šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
pažitka na posypání vajec (nemusí být) | Pažitka čerstvá |