Nutriční hodnoty (Kaldounová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
| Tuky | 18,52 g |
| – nasycené | 11,13 g |
| – nenasycené | 7,04 g |
| –– mononenasycené | 5,57 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 26,35 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 537 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 10,18 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 600 g cca 600 g kachních drobů | Droby kachní směs | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |