Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Gumbo z tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny105,55 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,55 g
Tuky14,66 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené6,24 g
–– mononenasycené1,80 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 31,00 g
Vláknina11,93 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,50 g
– cukry21,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tresky Treska filet 500 g
1 1 pikantní klobása Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
mletá paprika Paprika červená sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
libeček Libeček čerstvý
oregano Oregano sušené
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.