Nutriční hodnoty (Polévka Gumbo z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 14,66 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 6,24 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 11,93 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 39,50 g |
– cukry | 21,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tresky | Treska filet | 500 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
oregano | Oregano sušené | |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |