Nutriční hodnoty (Těstoviny s italskou klobáskou salsiccia, sušenými rajčaty a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
| Tuky | 42,56 g |
| – nasycené | 11,93 g |
| – nenasycené | 30,63 g |
| –– mononenasycené | 23,30 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 13,56 g |
| – cukry | 0,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| oblíbené těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 200 g 200 g čerstvé klobásky salsiccia | Klobása | 200 g |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 10 plátků 10 plátků sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 30 ml |
| 10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| mořská sůl a čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný |