Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra na slanině a bylinkách, s dipem a jarním salátkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 696 kJ /
1 361 kcal
Bílkoviny75,04 g
– z toho živočišné bílkoviny65,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,44 g
Tuky94,03 g
– nasycené44,52 g
– nenasycené45,52 g
–– mononenasycené37,62 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,16 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 1,89 g
Sůl4,63 g
Sacharidy50,61 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krůtích jater Játra krůtí 300 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 lžíce řepkového oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 1 dl červeného vína Víno červené suché
1 1 špetka soli Sůl mořská
1 1 špetka pepře Pepř černý 1 g
2 2 snítky tymiánu Tymián sušený
3 3 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 lžíce zakysné smetany Smetana kravská sladká 12%
1 1 lžíce tatarky Tatarská omáčka
1 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská
2 2 hrsti pažitky Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.