Nutriční hodnoty (Krůtí játra na slanině a bylinkách, s dipem a jarním salátkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 696 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,44 g |
Tuky | 94,03 g |
– nasycené | 44,52 g |
– nenasycené | 45,52 g |
–– mononenasycené | 37,62 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 50,61 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 1 dl červeného vína | Víno červené suché | |
1 1 špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 špetka pepře | Pepř černý | 1 g |
2 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
3 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 lžíce zakysné smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | |
1 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
2 2 hrsti pažitky | Pažitka čerstvá |