Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s rebarborou a skořicovou žmolenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 187 kJ / 4 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,30 g |
| Tuky | 291,31 g |
| – nasycené | 98,33 g |
| – nenasycené | 177,02 g |
| –– mononenasycené | 132,48 g |
| –– polynenasycené | 44,53 g |
| ––– omega 3 | 11,11 g |
| Vláknina | 45,49 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 388,99 g |
| – cukry | 187,66 g |
| ––– laktóza | 12,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 300 ml 300 ml kefírového mléka | Kefír | 300 ml |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr bílý | |
| 600 g 600 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 600 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 1 1 skořicový cukr (nebo jen skořice) | Cukr skořicový |