Nutriční hodnoty (Fazolková pomazánka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 909 kJ / 1 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,90 g |
| Tuky | 128,09 g |
| – nasycené | 14,95 g |
| – nenasycené | 90,85 g |
| –– mononenasycené | 27,40 g |
| –– polynenasycené | 63,45 g |
| ––– omega 3 | 10,72 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 50,03 g |
| – cukry | 23,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g zelených čerstvých fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 hrnek 1 hrnek nasekané cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 15 ml 15 ml rostlinného oleje | Olej řepkový | 15 ml |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |