Nutriční hodnoty (Mřížkový koláč s broskvemi a pudinkovo-jogurtovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 272 kJ / 3 889 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 85,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,44 g | 
| Tuky | 161,96 g | 
| – nasycené | 94,94 g | 
| – nenasycené | 58,77 g | 
| –– mononenasycené | 49,90 g | 
| –– polynenasycené | 8,87 g | 
| ––– omega 3 | 0,92 g | 
| Vláknina | 10,98 g | 
| Cholesterol | 974 mg | 
| Sodík | 468 mg | 
| Sůl | 0,92 g | 
| Sacharidy | 517,28 g | 
| – cukry | 237,08 g | 
| ––– laktóza | 29,98 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g | 
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g | 
| 100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml | 
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml | 
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml | 
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 velká plechovka broskví (850 g) | Dužina broskve čerstvá | |
| trocha trocha moučkového cukru na povrch | Cukr bílý |