Nutriční hodnoty (KetoDiet okurková polévka s řeřichou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 415 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,20 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 750 ml 750 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
| hrst hrst řeřichy | Řeřicha čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |